Tip 5: Vraag hulp en accepteer hulp

Vraag hulp en accepteer hulp Je ziet het gebeuren, de laag stof op je kast wordt dikker en de stapel was wordt groter. Je komt er niet meer aan toe. Laat anderen je helpen. Papa in spé kan ook prima stofzuigen en de collega op je werk wil misschien ook wel iets van je overnemen. En accepteer maar vast dat je huis niet altijd meer spic en span is … Geloof me, met een baby in huis kom je er ook niet meer aan toe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.